• 013 29 36 13

Alaskan Malamute

Alaskan Malamute pups te koop

Goed nieuws! Wij hebben op dit moment prachtige Alaskan Malamute pups te koop.

Al onze Alaskan Malamute pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. Meestal zijn ze recent, maar u kan ons best even contacteren om te vragen welke puppy's nog beschikbaar zijn.

Over de Alaskan Malamute

Alaskan Malamute pups te koop. De Alaskan Malamute is een supersterke hond, die gebruikt wordt als sledehond. Het land van herkomst is Alaska, waar hij vroeger gefokt werd om te jagen en zware lasten te vervoeren. Ook vandaag wordt hij nog gebruikt als sledehond, maar dan vooral op sportief vlak. Daarnaast is hij in Amerika en Europa enorm geliefd als gezinshond.

De omgang met kinderen verloopt zeer positief. Het is wel belangrijk dat je dit ras van kleins af aan laat kennismaken met andere honden en katten. Zo kan je problemen op latere leeftijd vermijden. Alaskan Malamutes zijn erg vriendelijk en trouw, maar ze kunnen soms wat eigenwijs zijn.

Vacht en verzorging

De Alaskan Malamute kan ontzettend goed tegen de kou. Hiervoor heeft hij een dikke, grove bovenvacht met vettige, wollige ondervacht. In de ruiperiode moet u de losse haren verwijderen uit de ondervacht. Dit lukt makkelijk met een goede kam en neemt niet zoveel tijd in beslag.

In onze kennel zijn zowel grijze als zwarte pups beschikbaar, steeds met witte aftekening natuurlijk. Dit ras heeft een beetje het uiterlijk en de kleuren van een wolf.

Opvoeding en beweging

Een Alaskan Malamute puppy moet u van kleins af aan consequent aanpakken. Ze zien er zeer lief en schattig uit, maar kunnen soms nogal koppig uit de hoek komen. Je moet als baas dus wel sterk in je schoenen staan. Doe je dat, dan krijg je een fantastische hond in de plaats. Maar je mag van dit ras niet verwachten dat ze het niveau van herdershonden halen, in gehoorzaamheidswedstrijden bijvoorbeeld.

Beweging is erg belangrijk voor een Alaskan Malamute. Het is en blijft een sledehond, met een gigantisch uithoudingsvermogen. Een aantal keren per week gaan wandelen, lopen of fietsen is zeker aangeraden.

Grootte

Volwassen reuen kunnen erg groot worden, met een schofthoogte van ongeveer 64 cm. Teefjes worden wat kleiner, ongeveer 58 cm.

Meer informatie over onze pups?

Hezestraat 110
3290 Diest
HK15212283
(0032) 13/29 36 13
info@hezehof.be
Privacy
MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00