• 013 29 36 13

Argentijnse Dog

Dogo Argentino pups te koop

Goed nieuws! Wij hebben op dit moment prachtige Dogo Argentino pups te koop.

Al onze Argentijnse Dog pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. Meestal zijn ze recent, maar u kan ons best even contacteren om te vragen welke puppy's nog beschikbaar zijn.

Over de Dogo Argentino

Dogo Argentino pups te koop. De Argentijnse Dog is de nationale hond van Argentiniƫ, waar hij gebruikt wordt als jachthond, familiehond en bewaker. Bij ons wordt het ras niet echt gebruikt in de jacht, maar wel als waak- en gezinshond. Een Argentijnse Dog is erg trouw aan zijn gezin, maar heeft wel een baas nodig die stevig in zijn schoenen staat tijdens de opvoeding. De omgang met kinderen verloopt prima, mits een goede socialisatie.

Vacht en verzorging

De vacht van een Argentijnse Dog is altijd wit, maar donkere vlekjes zijn toegestaan. Dit ras heeft een korte vacht die makkelijk te onderhouden is. Af en toe de rubberen borstel bovenhalen is voldoende.

Opvoeding en beweging

Een Argentijnse Dog is groot en sterk. U moet uw pupje dus goed africhten zodat u later de volwassen hond onder controle heeft. Dit ras is dus niet echt geschikt voor beginners, die nog geen ervaring hebben met honden. Met een juiste opvoeding wordt de Dogo Argentino een perfecte gezinshond die ook waakzaam zal zijn en beschermend voor het eigen gezin. Een Argentijnse Dog is dol op lekkernijen, dus vooral training met stukjes vlees of hondensnoepjes zal zijn vruchten afwerpen. Hondenschool is zeker een meerwaarde.

Lange wandelingen zijn geen probleem voor deze sportief gebouwde hond. De Argentijnse Dog heeft best veel beweging nodig, om zijn energie kwijt te kunnen.

Grootte

Argentijnse Dog pups worden op volwassen leeftijd 60 tot 65 cm groot. Het gewicht ligt doorgaans tussen 40 en 45 kilogram.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00
Feestdagen: 10:00 - 17:00