• 013 29 36 13

Bichon Frisé

Beschikbare pups

Bichon Frisé pups te koop

Goed nieuws! Wij hebben op dit moment prachtige Bichon Frisé pups te koop.

Al onze Bichon frisé pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. Meestal zijn ze recent, maar u kan ons best even contacteren om te vragen welke puppy's nog beschikbaar zijn.

Over de Bichon Frisé

Bichon Frisé pups te koop. De Bichon Frisé is een klein hondenras uit Frankrijk. Over het ontstaan is wat onduidelijkheid, maar het zou kunnen dat deze hondjes afkomstig zijn uit kruisingen tussen Maltezers, Bolognezers en witte Dwergpoedels. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat het ras erg lief en sociaal is. Ook de omgang met kinderen verloopt vlot. De Bichon Frisé is erg populair geworden na de Tweede Wereldoorlog.

Vacht en verzorging

De vacht van een Bichon Frisé is los, zijdezacht en krullend, vergelijkbaar met de poedel. De kleur is altijd wit. U moet deze vacht iedere dag grondig uitkammen en regelmatig naar het trimsalon gaan. Om de witte kleur mooi te houden, kan u de hond regelmatig wassen met een goede hondenshampoo. De vacht vraagt dus best wat verzorging.

Opvoeding en beweging

Wie een Bichon Frisé puppy in huis haalt hoeft zich niet echt druk te maken over de opvoeding. Deze hondjes zijn erg slim en niet dominant. Vroeger werden ze gebruikt in het circus, dus je kan ze vrijwel alles aanleren. Dit ras heeft niet uitzonderlijk veel beweging nodig. De Bichon Frisé zal zich aanpassen aan uw situatie.

Grootte

De schofthoogte van een volwassen Bichon Frisé bedraagt maximum 30 cm. Het gewicht is ongeveer 3 kilo. Je kan deze hondjes dus makkelijk overal mee naartoe nemen en dat vinden ze ook erg leuk.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00