• 013 29 36 13

Boston Terriër

Boston Terriër pups te koop

Helaas, op dit moment hebben wij geen Boston Terriër pups te koop.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.
Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Boston Terriër pups beschikbaar zijn.

Als er pups van dit ras te koop zijn, dan wordt deze pagina onmiddellijk bijgewerkt. Houd onze website dus zeker in de gaten.

Over de Boston Terriër

Boston Terriër pups te koop. De Boston Terriër is afkomstig uit de Verenigde Staten en uit Engeland. Het ras is ontstaan als kruising tussen de kleine Engelse Bulldog en de Engelse witte terriër. Die laatste is helaas uitgestorven. Het ras werd verfijnd in de stad Boston, vandaar de naam. Boston Terriërs zijn echte gezinshonden, die goed kunnen opschieten met soortgenoten, andere huisdieren en kinderen. Doorgaans blaffen ze niet zo vaak.

Vacht en verzorging

De kortharige vacht mag gestroomd zijn of zwart met witte aftekeningen. Deze hond heeft niet veel vachtverzorging nodig. Af en toe eens borstelen is meer dan voldoende. Houd ook de oren en gezichtsrimpels schoon.

Opvoeding en beweging

Een Boston Terriër wil voortdurend bij je zijn. Ze gaan dus graag overal mee naartoe, maar kunnen ook alleen blijven wanneer nodig. Aan lange wandelingen heeft hij niet echt behoefte. Ze spelen graag, dus in de zomer moet je wat opletten wanneer het te warm wordt. Het zijn zeer intelligente hondjes, die je makkelijk kan opvoeden. Dit ras is erg gevoelig voor de intonatie van uw stem.

Grootte

Boston Terriërs zijn er in verschillende grootten, maar het maximum gewicht bedraagt 11 kilo. Ze zijn iets slanker dan de Franse Bulldog, maar staan hoger op de poten.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00
Feestdagen: 10:00 - 17:00