• 013 29 36 13

Boxer

Boxer pups te koop

Helaas, op dit moment hebben wij geen Boxer pups te koop.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.
Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Boxer pups te koop zijn.


Als er pups van dit ras te koop zijn, dan wordt deze pagina onmiddellijk bijgewerkt. Houd onze website dus zeker in de gaten.

Over de Boxer

Boxer pups te koop. De Boxer is afkomstig uit Duitsland en behoort tot de dogachtigen. Typisch aan dit soort honden is de brede kop met korte snuit. Boxers stammen af van de Molossers, grote en sterke honden uit de Oudheid. De Grieken en Romeinen gebruikten hen als waak- en vechthond. In Duitsland is men de Boxer echt gaan fokken zoals wij het ras vandaag kennen. Atletisch, snel en boordevol energie.

Boxers zijn vrolijke en levendige honden, die goed met kinderen om kunnen. Dat maakt hen de ideale gezinshond, die ook erg intelligent is.

Vacht en verzorging

De korte en gladde vacht van een Boxer vraagt relatief weinig verzorging. Af en toe borstelen is zeker voldoende. Doe dit vooral in de ruiperiode.

Een Boxer is altijd geel of gestroomd, met zwart masker. Witte aftekeningen zijn zeker toegestaan. Er zijn ook Boxers die bijna volledig wit gekleurd zijn.

Opvoeding en beweging

Als u een Boxer puppy koopt, dan weet u van tevoren dat deze veel beweging zal nodig hebben. Woont u in een stedelijk gebied, dan zijn dagelijkse wandelingen zeker aan te raden. De Boxer staat erom bekend erg actief, speels en onstuimig te zijn. Geef hem dus zeker voldoende beweging om zijn energie kwijt te raken.

De opvoeding is niets om je veel zorgen over te maken. Dit ras is zeer intelligent en zal snel dingen oppikken. Je moet er vooral voor zorgen dat ze ongewenst gedrag afleren, zoals het tegen iemand opspringen.

Grootte

Volwassen reuen worden ongeveer 63 cm en wegen tussen 30 en 35 kilo. Teefjes daarentegen zullen iets kleiner worden, met een schouderhoogte van 53 tot 59 cm.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00