• 013 29 36 13

Cavalier King Charles Spaniël

Cavalier King Charles pups te koop

Goed nieuws! Wij hebben op dit moment prachtige Cavalier King Charles pups te koop.

Al onze Cavalier King Charles pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. Meestal zijn ze recent, maar u kan ons best even contacteren om te vragen welke puppy's nog beschikbaar zijn.

Over de Cavalier King Charles Spaniël

Cavalier King Charles Spaniël pups te koop. De Cavalier King Charles behoort tot de groep van de Spaniëls. Dit zijn honden met een aanhankelijk en zacht karakter. Ook de lange afhangende oren zijn kenmerkend voor deze soort. Cavalier King Charles Spaniël honden zijn afkomstig uit Engeland, waar ze al eeuwenlang een populaire gezelschapshond zijn. Ze lijken erg hard op de King Charles Spaniël, maar de snuit van dat ras is nog een stuk korter. Dit platte gezicht is te danken aan de Mopshond, die vroeger ingefokt werd om een nieuw ras te creëren.

Wie op zoek is naar een lieve gezinshond, kan haast geen betere keuze maken. De Cavalier King Charles Spaniël wil altijd in de buurt van mensen of andere honden zijn. Dit ras is onvermoeibaar en het staartje zal voortdurend blijven kwispelen!

Vacht en verzorging

De vacht bestaat uit zacht haar, dat steil of licht golvend is. Je moet regelmatig kammen, maar dat neemt niet zoveel tijd in beslag als je het goed bijhoudt. Er zijn vier verschillende kleuren mogelijk: Tricolor (wit-zwart-bruin), ruby (roodbruin), black and tan en blenheim. Die laatste kleur is wit met roodbruin en verwijst naar Blenheim Palace. De plaats waar honden met deze kleur jarenlang gefokt werden door de Britse adel.

Opvoeding en beweging

De Cavalier King Charles Spaniël is erg slim en leergierig. Daarom hoef je geen problemen te verwachten tijdens de opvoeding. Dit ras is ook totaal niet dominant en zal dus nooit agressief gedrag vertonen. Ze zijn zelfs een beetje onderdanig en gevoelig voor de intonatie van uw stem. Probeer daarom niet te streng te zijn tijdens de opvoeding. Uiteindelijk zal dat ook nooit nodig zijn bij deze brave hondjes.

Veel beweging heeft dit ras niet echt nodig. Laat ons zeggen dat ze een normale behoefte aan lichaamsbeweging hebben. Het ras kan zich ook makkelijk aanpassen aan uw situatie, dus het leven op een appartement is zeker mogelijk.

Grootte

Cavalier King Charles Spaniël pups zullen uitgroeien tot middelgrote honden van ongeveer 30 tot 33 cm. Het gewicht varieert van 5 tot 8 kilo.

Meer informatie over onze pups?

Hezestraat 110
3290 Diest
HK15212283
(0032) 13/29 36 13
info@hezehof.be
Privacy
MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00