• 013 29 36 13

Chihuahua

Chihuahua pups te koop

Goed nieuws! Wij hebben op dit moment prachtige Chihuahua pups te koop.

Al onze Chihuahua pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. Meestal zijn ze recent, maar u kan ons best even contacteren om te vragen welke puppy's nog beschikbaar zijn.

Over de Chihuahua

Chihuahua pups te koop. Chihuahua’s zijn afkomstig uit Mexico. Dit kleinste ras ter wereld werd genoemd naar de gelijknamige staat “Chihuahua”, waar ze voor het eerst werden opgemerkt. Ondertussen is deze gezinshond erg populair over heel de wereld. De kleine, schattige hondjes zijn zeer intelligent, moedig en aanhankelijk.

Vacht en verzorging

Er zijn zowel langharige als kortharige Chihuahua’s. Beide types moeten af en toe geborsteld worden. Vooral bij de langharige hondjes is een kam noodzakelijk, maar je hoeft niet echt naar een trimsalon. Veelvoorkomende kleuren zijn: zwart, wit, blauw en bruin. Het is ook aangeraden om af en toe de tanden te controleren op tandsteen.

Opvoeding en beweging

Omdat Chihuahua’s zo klein zijn, krijgen ze in principe binnenshuis voldoende beweging. Toch staan ze niet weigerachtig tegenover een leuke wandeling. Bij kou of regenachtig weer is een jasje geen overbodige luxe. Qua opvoeding is dit zeker geen moeilijk ras. Chihuahua’s zijn zeer leergierige leerlingen.

Grootte

De Chihuahua is dus het kleinste hondje ter wereld en zijn gewicht bedraagt maar 500 tot 2500 gram. Dat maakt hem een prima keus voor mensen die niet zo veel ruimte in huis hebben. U kunt het hondje overal makkelijk mee naartoe nemen.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00