• 013 29 36 13

Duitse Herder

Beschikbare pups

Duitse Herder pups te koop

Helaas, op dit moment hebben wij geen Duitse Herder pups te koop.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.
Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Duitse Herder pups beschikbaar zijn.


Als er pups van dit ras te koop zijn, dan wordt deze pagina onmiddellijk bijgewerkt. Houd onze website dus zeker in de gaten.

Over de Duitse Herder

Duitse Herder pups te koop. De Duitse Herder is een echte werkhond die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Het is een uitstekende politiehond, speurhond, blindengeleidehond en waakhond, maar ook als familiehond is dit ras zeker geschikt.

Alle herdershonden staan erom bekend zeer goed te luisteren. Een Duitse Herder kan je dan ook oneindig veel aanleren. Deze dappere en mooie honden zijn enorm populair in Amerika en Europa.

Vacht en verzorging

De haren van een Duitse Herder zijn halflang of lang. De dubbele vacht is wollig onderaan, maar dicht en hard vanboven. Dit ras zal best veel haren verliezen, dus regelmatig kammen is de boodschap. Er bestaat een speciaal herdersharkje, dat hiervoor prima geschikt is. Deze brede kam heeft lange tandjes waarmee je de dode haren eenvoudig kan verwijderen.

Opvoeding en beweging

Duitse Herders zijn in principe erg makkelijk op te voeden omdat ze van nature zeer loyaal en slim zijn. Wanneer je beslist om dit ras aan te schaffen, moet je er ook wel veel mee bezig zijn. Een Duitse Herder die niet goed is afgericht kan op latere leeftijd sneller nerveus of agressief gedrag vertonen. Maar als je de opvoeding serieus neemt, dan kan je geen betere en trouwere hond bedenken.

Wie een Duitse Herder als huisdier heeft, kan ook best van alles doen met zijn hond, in de vorm van behendigheid of gehoorzaamheid. Dit ras moet voldoende worden uitgedaagd, zowel fysiek als mentaal. Let wel op dat je Duitse Herder pups niet gaat overbelasten. Laat ze geen trappen lopen of in en uit de zetel springen bijvoorbeeld. Ze hebben nogal gevoelige heupen, dus probeer geforceerde bewegingen te vermijden.

Grootte

De schofthoogte van een volwassen Duitse Herder reu bedraagt 60 tot 65 cm. Voor teven ligt het gemiddelde zo'n 5 cm lager.

Meer informatie over onze pups?

Hezestraat 110
3290 Diest
HK15212283
(0032) 13/29 36 13
info@hezehof.be
Privacy
MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00