• 013 29 36 13

Engelse Stafford

Beschikbare pups

Engelse Stafford pups te koop

Helaas, op dit moment hebben wij geen Engelse Stafford pups te koop.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.
Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Engelse Stafford pups beschikbaar zijn.


Als er pups van dit ras te koop zijn, dan wordt deze pagina onmiddellijk bijgewerkt. Houd onze website dus zeker in de gaten.

Over de Engelse Stafford

Engelse Stafford pups te koop. De Engelse Stafford wordt ook wel Staffordshire Bull Terriër genoemd. Gevechten tussen honden en stieren waren vroeger erg populair, zeker in Engeland. Honden die zich hadden bewezen in een gevecht, werden met elkaar gekruist. Zo ontstond de Staffordshire Bull Terriër die wij vandaag kennen. Het gewelddadige karakter van deze hond is echter helemaal veranderd, nadat hondengevechten werden afgeschaft. De Engelse Stafford werd enkel nog gefokt als gezinshond en daarvoor zijn ze nu ook perfect geschikt. Deze honden zien er stoer uit, maar hebben een hart van goud. Ook de omgang met kinderen verloopt super goed.

Vacht en verzorging

De korte vacht van een Staffordshire Bull Terriër is glad en niet moeilijk te verzorgen. Het enige wat je moet doen is af en toe borstelen, om de dode haartjes te verwijderen. Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. Roodbruin, zwart, blauw, gestroomd, wit,...

Opvoeding en beweging

De opvoeding van een Engelse Stafford moet consequent gebeuren, omdat ze speels en onstuimig zijn. Maar als je deze honden liefdevol opvoedt, dan zullen er nooit problemen zijn. Sterker nog, het zijn ideale gezinshonden die perfect kunnen opschieten met kleine kinderen. De omgang met andere honden kan soms voor moeilijkheden zorgen, maar dat voorkom je door van kleins af aan te socialiseren.

De Staffordshire Bull Terriër is erg actief en heeft veel beweging nodig. Ze houden ervan om te rennen en te ravotten in de tuin. Ook lange wandelingen en een spelletje apporteren vinden ze geweldig.

Grootte

Engelse Stafford pups zullen uitgroeien tot middelgrote honden met een schofthoogte tussen 35 en 41 cm. Het gewicht is ongeveer 15 kilo.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00