• 013 29 36 13

Goldendoodle

Goldendoodle pups te koop

Goed nieuws! Wij hebben op dit moment prachtige Goldendoodle pups te koop.

Al onze Goldendoodle pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. Meestal zijn ze recent, maar u kan ons best even contacteren om te vragen welke puppy's nog beschikbaar zijn.

 
 
 
 

Over de Goldendoodle

Goldendoodle pups te koop. Goldendoodles zijn een kruising tussen de Golden Retriever en de Poedel. Een rasstandaard is er niet, omdat deze honden van uiterlijk kunnen verschillen. Soms lijken ze meer op Golden Retrievers en soms herken je meer een Poedel. Deze mix is erg populair omdat doodle-rassen hypoallergeen zijn. Poedels verliezen namelijk geen haar en in combinatie met het temperament van de Golden Retriever is dit vanzelfsprekend een fantastische huishond. Ze zijn erg intelligent en passen perfect in een gezin met kinderen en andere huisdieren.

Vacht en verzorging

De Goldendoodle is erg gewild vanwege zijn hypoallergene vacht. Het type haar kan verschillen van draadharig tot krullend of recht. Ondanks het feit dat de Golden Doodle geen vacht verliest, moet je toch regelmatig kammen om wat dode haren te verwijderen. Zo voorkom je ook klitten en achterblijvende vuilresten.

Opvoeding en beweging

Een Goldendoodle opvoeden is niet zo moeilijk, daarom zijn ze ook zeer geschikt als eerste huishond. Deze honden zijn erg slim en leergierig, maar je moet wel vroeg beginnen met socialisatie en basistraining. De Goldendoodle wordt ook gebruikt als geleidehond en therapiehond, omdat ze zo'n goed temperament hebben.

Een dagelijkse wandeling is geen overbodige luxe voor een actieve hond zoals de Golden Doodle. Ze houden ervan om te rennen, spelen en werken voor de baas. Aan gehoorzaamheidstraining of hondensporten kan zeker en vast worden deelgenomen.

Grootte

De grootte van een Goldendoodle is altijd wat verschillend, omdat Poedels in allerlei formaten voorkomen.

Meer informatie over onze pups?

Hezestraat 110
3290 Diest
HK15212283
(0032) 13/29 36 13
info@hezehof.be
Privacy
MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00