• 013 29 36 13

Pomeriaan

Pomeriaan pups te koop

Goed nieuws! Wij hebben op dit moment prachtige Pomeriaan pups te koop.

Al onze Pomeriaan pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. De beschikbare hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. Meestal zijn ze recent, maar u kan ons best even contacteren om te vragen welke puppy's nog beschikbaar zijn.

 

Over de Pomeriaan

Pomeriaan pups te koop. "Pomeriaan" is eigenlijk een ander woord voor Dwergkeeshond. Pomeriaantjes zijn dus de kleinste soort onder de keeshonden. Een soort mini versie die erg populair is vanwege het schattige uiterlijk. Veel celebrity's hebben zo'n hondje, omdat ze het ook makkelijk overal mee naartoe kunnen nemen. Ook de internetsensatie "Boo" heeft de beroemdheid van het ras verhoogd. Boo is een Dwergkeesje dat miljoenen volgers heeft op social media, vanwege zijn schattige uiterlijk. Dat komt vooral door de speciale manier waarop zijn vacht is geschoren. Hierdoor lijkt het hondje op een kleine teddybeer. Veel mensen willen zelf ook een Pomeriaantje kopen, na het zien van dit hartveroverende beestje.

Vacht en verzorging

De Dwergkeeshond heeft een lange en rijke vacht, met gepluimde staart. De ondervacht is erg dik en mag niet beschadigd worden. Te vaak kammen is dus niet aangeraden. Eens in de twee weken met een grove kam is ideaal. Pomeriaantjes staan erom bekend een mooie volle kraag te hebben. De kleuren die voorkomen zijn: oranje, bruin, wit, grijs en zwart.

Opvoeding en beweging

De Pomeriaan is een aanhankelijk hondje dat altijd bij zijn baasje in de buurt wil zijn. Je kan zo'n hondje vrij makkelijk opvoeden, omdat ze zeer slim en leergierig zijn. Kleine Keeshondjes hebben enorm veel energie en spelen dan ook graag in de tuin. Lange wandelingen vormen geen probleem, maar zijn ook niet echt noodzakelijk. Dit ras heeft niet enorm veel nood aan beweging. Af en toe een blokje rond is ook voldoende.
Pomeriaantjes zijn erg dapper en voelen zich soms een grote hond in een klein lichaam, net zoals de Chihuahua bijvoorbeeld. Bescherm deze hondjes tegen zichzelf.

Grootte

Dwergkeeshondjes worden ongeveer 18 tot 22 cm groot. Afwijkingen naar boven of beneden zijn zeker mogelijk. Door hun kleine gestalte kan je ze makkelijk overal mee naartoe dragen.

Meer informatie over onze pups?

Hezestraat 110
3290 Diest
HK15212283
(0032) 13/29 36 13
info@hezehof.be
Privacy
MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00