• 013 29 36 13

Engelse Springer Spaniël

Beschikbare pups

Engelse Springer Spaniël pups te koop

Helaas, op dit moment hebben wij geen Engelse Springer Spaniël pups te koop.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.
Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Engelse Springer Spaniël pups te koop zijn.


Als er pups van dit ras te koop zijn, dan wordt deze pagina onmiddellijk bijgewerkt. Houd onze website dus zeker in de gaten.

Over de Engelse Springer Spaniël

Engelse Springer Spaniël pups te koop. De Engelse Springer behoort tot de groep van de spaniëls en deze honden staan erom bekend goed te kunnen helpen met jagen, door het geschoten wild naar de jager te brengen. Ze hebben een fantastisch reukvermogen en gaan graag opzoek naar sporen om te kunnen volgen. Wereldwijd wordt deze aanhankelijke viervoeter graag gezien als jacht- of gezinshond. Enerzijds door het mooie uiterlijk en anderzijds door het lieve karakter. Ze kunnen zeer goed met kinderen om. Er zijn twee soorten Springer Spaniëls: Enerzijds de showlijn en anderzijds de werklijn.

Vacht en verzorging

De Engelse Springer Spaniël heeft een dichte vacht die veel verschillende weersomstandigheden aankan. Om de vacht van uw hond mooi te houden, moet u regelmatig kammen. Het haar op de poten en oren mag extra aandacht krijgen. Je doet er goed aan om twee tot vier keer per jaar een trimsalon te bezoeken. Qua kleur zijn deze honden meestal wit-bruin of wit-zwart.

Opvoeding en beweging

Dit energieke ras heeft dagelijks voldoende beweging nodig. De Springer Spaniël werkt graag voor zijn baas en heeft voldoende uitdagingen nodig, zowel fysiek als mentaal.
Ze hebben een vriendelijk karakter waardoor ze zeer goed om kunnen met kinderen en andere huisdieren. Je kan deze intelligente hond enorm veel aanleren. Het showtype is vaak wat rustiger dan het werktype.

Grootte

De schouderhoogte van een Engelse Springer Spaniël ligt rond de 50 centimeter. Daarmee zijn ze iets groter dan de Engelse Cocker Spaniël.

Meer informatie over onze pups?

MA 10:00 - 19:00
DI 10:00 - 19:00
WO 10:00 - 19:00
DO 10:00 - 19:00
VR 10:00 - 19:00
ZA 10:00 - 17:00
ZO 10:00 - 17:00